Lampenkappen Online

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten en maten en Modellen lampenkappen. Van eenvoudige, kleine kappen tot grote, exclusieve lampenkappen. Wij leveren lampenkappen aan particulieren en aan zakelijke klanten en zijn daarmee actief als detailhandel en als groothandel.

Printwerk op Lampenkappen

Naast de ambachtelijk gemaakte klassieke lampenkappen met een door u gekozen stof of materiaal, kunnen wij ook veel voor u betekenen op het gebied van bedrukte Lampenkappen. De modernste technieken staan ons ter beschikking. Zoekt u voor uw bedrijf een toepasselijke Lampenkap, neem contact met ons op voor vrijblijvend en professioneel advies! U kunt op lampenkappen laten printen wat u wilt, denk bijvoorbeeld aan een logo, foto's of laat door ons een ontwerp maken. Kijk voor voorbeelden van bedrukte lampenkappen op de fotopagina.

Wilt u zelf Lampenkappen maken of bekleden?

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om daarvoor online uw voorbewerkte Lampenkappen te bestellen, u kunt de Lampenkappen om zelf te maken in veel verschillende modellen en maten bestellen op onze speciale website. De Lampenkappen worden geleverd met Aslan (een zelfklevende ondergrond) verder kunt u zelf een bijpassende kleur afwerking kiezen, en heeft u keuze uit vier verschillende binnenkanten voor uw Lampenkappen.

Professioneel advies vanuit ons Atelier

Wij van Atelier Ceramique werken in de kunsthandel en zodoende werken we graag samen met kunstenaars en interieurontwerpers. Uw Lampenkap moet tenslotte een kunstwerk worden. Wij denken graag met u mee, dus steek gerust uw licht bij ons op. Wij geven u vanuit ons Atelier gratis en vrijblijvend professioneel advies en bieden u een scherpe prijs.

Groothandel in Lampenkappen en Projectverlichting

Naast het kleinere werk hebben wij ook veel ervaring in Projectverlichting. Op de fotopagina kunt u hier veel voorbeelden van zien onder Projectverlichting. Daarnaast zijn onze prijzen zo scherp dat wij regelmatig als groothandel leveren aan andere verlichtingsaanbieders.
Bekijk onze Lampenkappen in onze winkel in Barendrecht (bij Rotterdam)
Bent u op zoek naar een Lampenkap, of wilt u bijvoorbeeld graag een speciale stof vergelijken met uw gewenste stof? U bent altijd welkom in Atelier Ceramique aan de Dorpstraat in Barendrecht (tegen Rotterdam aan), of bel 0180-611528.

Op zondag is onze website echter gesloten.

Komt u morgen terug?